EmailLinkedInTwitterFacebook

Congratulations to The Light Corporation, winner of the Lighting – Scheme Award in The International Product Design Awards 2013

The Light Corporation present their Sonning lighting scheme. Sonning represents a lighting scheme that is fully integrated with the architecture of the building and the surrounding landscape gardens. Using bespoke products from the design department of The Light Corporation HQ and other specialist lighting manufacturers The Light Corporation creates a true marriage of form and light.  Due to the calibre of the project The Light Corporation have successfully won in the International Product Design Awards 2013 in the lighting scheme category.   www.lightcorporation.com www.thedesignawards.co.uk/products

Congratulations to Rebecca Scott, winner of the Lighting – Pendant/Chandelier Award in The International Product Design Awards 2013

The Allegretto Pendant by Rebecca Scott successfully wins the lighting-piece category of the 2013 awards.  The pendant is in platinized silver leaf finish with  subtle brown highlights and a white textured linen shade.  This the third piece by Rebecca Scott International to be shortlisted into the product awards. This year has seen an expansion in awards categories after the success of the 2012 award programme, new to this years awards are the fireplace, bespoke cabinetry and flooring categories. For more information and to

Congratulations to Hill House Interiors, winner of the Bathroom Award in The International Design & Architecture Awards 2012

Hill House were brought in by luxury property developers, Octagon, to create a sensational scheme in a luxurious mansion. An art deco inspired über glamorous space to appeal to 7star international clientele in a modern mansion in Surrey.The key feature of this project is the view through from the master bedroom, leading from the lavish mirrored dressing area to the piece de resistance, the master bathroom. This creates a perfect transitional composition between spaces.The dressing area is a Hill House