Hill House Interiors


Congratulations to Hill House Interiors who have been shortlisted for the Kitchen Over £50,000 Award in The International Design & Architecture Awards 2019

design et al are delighted to announce that Hill House Interiors has been shortlisted for Kitchen Over £50,000 Award in The International Design & Architecture Awards 2019.

Bold and showstopping with truly innovative finishes and unique materials, the complete transformation of a 22nd floor penthouse kitchen.

The clients, international jetsetters with a particular penchant for the colour red, brought on Hill House Interiors immediately after purchasing the 22nd floor penthouse, to completely transform the 4 bedroom duplex into a sophisticated London base.

Hill House Interiors

In need of a drastic makeover befitting the exceptional location and showstopping 360 degree views, Hill House Interiors set about elevating the bland, dark kitchen into a space filled with bursts of colour, tangible texture and bespoke finishes, resulting in an ultra-glamorous entertaining space used by the whole family.

The kitchen was transformed with custom-made textured liquid metal finishes, with a beautiful ingrained texture running vertically, while the magnificent focal point – a giant island unit – was bedecked in deep red leather panels, bringing in the owner’s love of bold colour. The brand new Miele induction hob with Sub-Zero Wolf downdraft extractor system was set into a 30mm cosmic black marble waterfall worktop, which cascades down the sides of the island and houses discreet pop up plug sockets installed for convenience – ideally positioned for extra power when entertaining.

Hill House Interiors

Bar stools from Hill House Interiors own collection with vegan leather fabrics by Altfield add texture, while six burnt orange Hermes velvet dining chairs sit at the sculptural metal based and dark sycamore veneer table, creating an informal space for the family to gather.

Creating a more atmospheric space, a bespoke double-sided fireplace and TV cabinet in high gloss lacquer and featuring bronze inlay separates the kitchen from the sitting room, whilst allowing plenty of light to flow between both. A Jackson Pollock inspired rug in oranges and reds ties in with a plush selection of cushions by Dedar and Pierre Frey, and contemporary bronze and black glass tulip table.

Hill House Interiors

Significantly upgrading the standard specification installed by the developer, Hill House collaborated closely with a lighting specialist to uplift the open plan space, creating distinct zones between the kitchen and informal dining and sitting rooms that flowed effortlessly into one another and maximised the natural light from the floor to ceiling windows.

Hill House Interiors

Contact Us

If you wish to speak to someone regarding The Design Society

Simply fill in the form below!






    Alternatively, call us on 0044 (0)1244 346347